Plaça del Pilar, 7 Igualada Delivery: Igualada, Montbui i Vilanova a partir de 17€
Igualada, Montbui i Vilanova a partir de 17€

Nosaltres

La nostra història comença al Restaurant Gufo, un negoci familiar de fa més de 40 anys de trajectòria fent pizzes, de l’avi al pare i del pare als fills.

Generació rere generació seguint amb aquest negoci i intentant millorar dia rere dia i any rere any. GUFO és significat de mussol en Italià, per això aquest símbol que ens ha identificat durant tants anys.

L’any 2014 ens vam plantejar incorporar servei de terrassa i també delivery a la nostra ciutat d’Igualada i també a Santa Margarida de Montbui i Vilanova del Camí. I mantenint sempre totes les tradicions d’aquestes i endinsant-nos amb tots els esdeveniments, facilitant sempre el nostre servei al nostre client.

Vam decidir emprendre aquest somni i el vam aconseguir. Tant, que ens vam quedar només amb aquest local mantenint sempre la nostra massa de les pizzes des de feia tants anys.

Així va néixer EL TAST, del Restaurant Pizzeria Gufo. I no podem estar més orgullosos de mantenir aquest negoci que ha anat creixent any rere any.

El propòsit del Tast és poder mantenir tot el que hem crescut aquests darrers anys, demostrant que tot és possible sense donar-nos per vençuts, superant la crisi econòmica i també una pandèmia. Continuar creient en el nostre origen i seguir sempre cap endavant. Som una família amb una il·lusió, un somni i uns valors.

I des que vam obrir, no hem abaixat mai la qualitat dels nostres productes, ni mai ho farem. Oferint sempre als nostres clients uns productes que generació rere generació han pogut anar tastant.